Τα Δωμάτια

Μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα με χώρους που διατηρούν αναλλοίωτο το παραδοσιακό τους ύφος, συνδυάζοντας την ησυχία, την πολυτέλεια και την καθαριότητα

Στον παλιό οικισμό του Αγ. Αθανασίου στην ορεινή Πέλλα ή αλλιώς Καϊμακτσαλαν, κάτω από τη σκιά του όρους Βόρας και δίπλα στην λίμνη Βεγορίτιδα, δημιουργήσαμε με φαντασία και μεράκι τον παραδοσιακό ξενώνα «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ».

Μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα με χώρους που διατηρούν αναλλοίωτο το παραδοσιακό τους ύφος, συνδυάζοντας την ησυχία, την πολυτέλεια και την καθαριότητα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, τζάκι, τηλεόραση LCD και όμορφη θέα. Σε αυτά ο επισκέπτης θα νοιώσει την σπιτική ζεστασιά, θα απολαύσει σπιτικό πρωινό, και σε συνδυασμό με την επαγγελματική εξυπηρέτηση θα ικανοποιηθούν όλες του οι απαιτήσεις για αξέχαστες διακοπές ή αποδράσεις και φεύγοντας θα πάρει μαζί του νοσταλγικές αναμνήσεις.

Η μοναδική του θέση προς τον παλιό οικισμό (αφού από εδώ ελέγχετε την είσοδο προς τον οικισμό) κάνει τον ξενώνα ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ιδανικό για ολιγοήμερη ή πολυήμερη παραμονή στο βουνό.

Το άρτια εξοπλισμένο Μπαρ και το σαλόνι του καφέ είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.